De kwaliteit van onze korpsen houden wij graag op peil. Dat doen wij onder andere door voor onszelf uitdagende en haalbare doelen te stellen. Om dit te kunnen bereiken is geld nodig. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud van instrumenten, uniformen en clubhuis. Inkomsten vanuit de gemeente staan onder druk en komen binnenkort te vervallen omdat dat geen kerntaak is van de gemeente. Daarom zijn we dan ook op zoek naar nieuwe donateurs en sponsoren.

Bekijk hier onze promo

Donateur worden
Bent u een muziekliefhebber en draagt u de van Limburg Stirum Korpsen een warm hart toe? Dan kunt u donateur worden waarbij u jaarlijks een bepaald bedrag aan ons schenkt. Het bedrag bepaalt u zelf. Dat kan groot of klein zijn.

Donatie type*
Eenmalig
Maandelijks
Bedrag*
€ 2,50
€ 5,00
€ 7,50
€ 10,00
€ 25,00
Naam
Bedrijfsnaam
Email*
Enter Field Title
0.00
Hierbij machtig ik van Limburg Stirum Korpsen om het bovenstaande bedrag periodiek van mijn rekeningnummer af te schrijven
Total
0.00
Doneren


Sponsor worden
Wilt u ons als bedrijf op zakelijke wijze ondersteunen dan is sponsoring aan te bevelen. Wij hebben de beschikking over verschillende sponsorpakketten. Een pakket bieden wij bij voorkeur aan voor de duur van minimaal 3 jaar. Per sponsorpakket maken wij duidelijke afspraken van wat u daar als sponsor over kan verwachten. Het is niet alleen mogelijk om te sponsoren in 'geldelijke' bedragen, maar sponsoring is ook mogelijk in termen van dienstverlening.

 


Onze sponsorcommissie, neem contact op:

Daan Arentshorst

Sponsorcommissie

Sample Image

 


 

Bedankt en graag tot ziens!