Jong vLS band

De jong vLS band is opgericht in 1994. Momenteel bestaat dit korps uit een groep enthousiaste jongens en meisjes in de leeftijd vanaf 9 jaar. Met leuke vlotte muziek op de lessenaar weet de dirigent deze jeugdige muzikanten enthousiast te maken. De muzikanten van de junioren zijn het aanstormende talent voor onze senioren.

Zin om mee te doen?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe muzikanten ter versterking van ons jeugdkorps. Opleidingen worden door ons intern verzorgd in samenwerking met instructeurs. Uniformen en instrumenten worden bij lidmaatschap in bruikleen gegeven aan de leden. Heb je zin om mee te doen? Dat kan als:

  • je in het bezit bent van een A-diploma;
  • je de leeftijd hebt bereikt van minimaal 9 jaar;
  • je het leuk vindt om actief deel te nemen aan onze junioren shows en marsen.


Shows en marsen

De junioren beschikken over een eigen show- en mars repertoire. Wij zijn steeds op zoek naar moderne muziek en naar verrassende showelementen. In de afgelopen jaren waren we zeer succesvol met de junioren en worden we regelmatig gevraagd voor optredens zoals straatparades, concoursen en koningsdag. Het afgelopen jaar werden optredens gegeven in Oostendorp, Hattemerbroek, Wezep, Rotterdam (Ahoy), Harderwijk (Dolfinarium) en Puy Guillaume (Frankrijk). Indien mogelijk vindt het vervoer per touringcar plaats.

Meer dan muziek alleen
Reizen per bus naar verschillende evenementen brengt spanning en gezelligheid. Een afsluitend bezoek aan de McDonalds ontbreekt bijna nooit. Naast muziek maken is er ook regelmatig ruimte voor andere activiteiten, zoals after-parties, feestavonden of uitstapjes. Behalve het feit dat je samen muziek maakt, is lid zijn van de junioren dus ook nog eens heel leuk en gezellig!

Repetities
Elke woensdagavond van 18:30 – 19:45
Locatie clubgebouw aan de Zeuven Heuvels 20 te Wezep.
Repetities van de shows vinden af en toe plaats op zaterdagmiddag. Deze staan onder leiding van Erwin de Jong.


Begeleiding junioren

Onze junioren worden geleid door de bandmanager. Zij worden bijgestaan door een dirigent, instructeurs en een technische staf. Onderstaand maakt u kennis met ons team.

Barry van der Grift

Bandmanager Jong vLS band

Sample Image

Richard van Eden

Dirigent

vls richard van eden2

 

Marcus Wiebenga

Slagwerkinstructeur

vls marcus wiebenga


Onze locatie

Wij zijn in het bezit van een eigen clubgebouw. Kom daarom gerust eens langs en kom een kijkje nemen.

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op