24 uur muziek marathon

24 uurs actie


Aan het eind van het 65-jarig jubileumjaar, op 8 en 9 december 2023, gaan de van Limburg Stirum Korpsen 24 uur aaneensluitend muziek maken. Het startsignaal voor de marathon is op vrijdag 8 december om 19:00 uur. Dit signaal wordt gegeven door een speciale gast. Het eindsignaal van de marathon klinkt op zaterdag 9 december om 19:00 uur en wordt eveneens afgesloten door een speciale gast. 

Een uitdaging: 24 uur muziek 
Zo’n marathon is een hele uitdaging voor alle leerlingen, de leden van vLSKidz, MusicKidz, Jong vLS, de vLS Band en het vLS Fanfare Orkest. Want 24 uur muziek maken met elkaar doe je niet zomaar. Gedurende deze 24 uur wisselen de verschillende onderdelen van de van Limburg Stirum Korpsen elkaar dan ook af. Maar er is wel 24 uur muziek te luisteren!

Startdatum:
Aanvang:
Einddatum:
Eindtijd:
Locatie:

08-12-2023
19:00 uur
09-12-2023
19:00 uur
Zeuven Heuvels 20, Wezep

Doelstelling 
De 24-uurs marathon kent een 3-tal doelstellingen.

Ten eerste willen we als vereniging laten zien dat muziek maken erg leuk is, van jong tot oud. Ten tweede willen we iedereen in de regio de mogelijkheid bieden om eens een kijkje te komen nemen in ons clubgebouw.

Ten derde kent de marathon ook een financiële doelstelling.

Ieder lid van de vereniging zoekt dan ook sponsoren om zich persoonlijk te laten sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen. Dat kan per minuut dat iemand meespeelt, per uur of voor deelname aan het gehele evenement.

Het geld van deze actie wordt aan onder andere besteed nieuwe uniformen, nieuwe instrumenten, onderhoud van instrumenten en lesmateriaal.


Noteer 8 en 9 december in uw agenda 
Gedurende de 24-uurs marathon staan de deuren van het clubgebouw open voor bezoekers. Naast 24 uur muziek maken vinden er ook allerlei andere leuke activiteiten voor jong en oud plaats. De komende weken komt meer informatie beschikbaar.

Houd ons in de gaten en ervaar dit gave evenement samen met de van Limburg Stirum Korpsen!