Muzikale klanken

Na een donkere coronaperiode die achter ons ligt, en helaas in een wereld waar vrede ver te zoeken is, willen we het publiek een veelzijdig muzikaal programma aanbieden. Het is fijn dat we in ons land in vrijheid mogen leven, en dat mag ook met muziek gevierd worden. 

Het Podiumorkest van de van Limburg Stirum Korpsen heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Het orkest is opgericht in 2009. De sfeer wordt gekenmerkt als ongedwongen en gezellig. Aan het muzikale niveau (4e/5e divisie) wordt continue gewerkt onder leiding van dirigent Richard van Eden. In samenwerking met Van Werven en Stichting Present Oldebroek worden jaarlijks een zestal concerten verzorgd in verschillende verzorgingshuizen in de regio. In de coronaperiode kon dit niet fysiek, maar is een huiskamerconcert in beeld en geluid opgenomen en aangeboden. 

In het najaar hopen we deze concerten ook weer live te mogen verzorgen.

Tekst gaat door onder de afbeelding

IMG-20220528-WA0001.jpg

 

Een zomers tintje

Tijdens het concert op 18 juni wordt een breed repertoire gespeeld van bekende muziek, nummers die lekker in het gehoor liggen en uiteraard enkele marsen. 

Tevens zullen ook de muzikanten van de Jong van Limburg Stirumband, en ook enkele ensembles van het orkest van zich laten horen.

Heeft u dus zin om dit zomerconcert bij te wonen in een mooie ambiance, dan bent u van harte uitgenodigd!

Locatie: Landgoed IJsselvliedt, IJsselvliedtlaan 1, 8091PN Wezep       

  • Inloop: 13:00 uur
  • Aanvang concert: 13:30 uur
  • Toegang: Gratis