24 uur 2019 Wezep - Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december was het een grote drukte aan De Zeuven Heuvels. De van Limburg Stirum Korpsen maakte deze twee dagen 24 uur achter elkaar muziek om geld op te halen voor onder andere nieuwe uniformen. De 24 uur werden afgewisseld door de verschillende secties en onderdelen van de vLS. Zowel de vLSKidz, de MusicKidz, de junioren, senioren en het podiumorkest hebben van zich laten horen.

Alle vijf de onderdelen openden op vrijdagavond 19:00 uur gezamenlijk de actie onder muzikale leiding van beschermheer Graaf van Limburg Stirum. Na het eerste uur volgde een muzikale avond en nacht vol muziek. ’s Ochtends was het eerst tijd voor het podiumorkest. Twee uur is hier gevuld met muziek. Hierna was het weer tijd voor de jongsten van de vereniging. Deze vLSKidz hebben een uur vol gemaakt, waarbij ze veel support kregen van ouders en publiek!

Zaterdagmiddag gingen de senioren de straat op. Marcherend hebben ze in Wezep van zich laten horen, terwijl het podiumorkest voor muziek in het clubhuis zorgde. Een stop op de kerstmarkt van onze buren ‘Gasterij De Zeuven Heuvels’ kon niet ontbreken. Hier werden enkele nummers gespeeld, waarna de rondgang door Wezep vervolgd werd.

Om 18:00 uur zat de 24 uur er alweer bijna op. Dit laatste uur werd evenals de opening gedaan door alle leden van de vereniging. Het was de eer aan burgemeester Tanja Haseloop om het laatste nummer “Sweet Caroline”  te dirigeren, waarna met veel gejuich de 24 uur is afgesloten.

De vLS kan terugkijken op een zeer geslaagde actie, waarbij een heel mooi bedrag is opgehaald! In uniformen uitgedrukt zijn er maar liefst 12 uniformen bij elkaar gespeeld tijdens de 24-uurs actie. Dit fantastische resultaat zou natuurlijk niet mogelijk zijn geweest zonder de hulp van sponsoren. Iedereen die de vLS tijdens deze actie een warm hart heeft toegedragen: hartelijk dank hiervoor!

Ook volgend jaar zijn de van Limburg Stirum Korpsen weer te zien en horen in Wezep, want de serenade is gewonnen door mevr. L. van ’t Hul uit Wezep. Van harte gefeliciteerd!

24 marathon 2019 eindfoto