24 uur 2019

Bijzondere gasten bij 24-uurs muziekmarathon vLS Korpsen
 

Wezep - Op 13 en 14 december is dan het zover, de 24-uurs muziekmarathon van de van Limburg Stirum Korpsen. Deze 3e editie belooft wederom een muzikaal feestje te worden. De muziekmarathon, die op vrijdagavond om 19:00 uur van start gaat in het clubgebouw aan de Zeuven Heuvels 20, zal geopend worden door de beschermheer van de vLS Korpsen, mr. R.H. Graaf van Limburg Stirum. De afsluiting op zaterdagavond om 19:00 uur wordt verzorgd door burgermeester T. Haseloop. Deze twee bijzondere gasten zullen dit muzikale evenement op ludieke wijze openen en sluiten. Wie het tv-programma Maestro kent, zal enig idee hebben hoe dit in zijn werk zal gaan…

Zelf muziek ervaren

Zaterdagochtend gaan de jongste muzikanten van de vereniging, de vLSKidz, van 10:00 uur tot 11:00 uur muziek maken. Dit gebeurt o.l.v. Marcus Wiebenga. Als dirigent, docent, componist en arrangeur is zijn voornaamste doel mensen te enthousiasmeren voor muziek. In de lessen en repetities die hij geeft, probeert hij zijn bevlogenheid en energie over te brengen. Of hem dat gaat lukken? Wees welkom om dit zelf te komen ervaren! Het wordt een muzikaal uur voor jong en oud!

24 marathon 2019 korpsen

Optreden 7 Heuvels Kerstfair

Nieuw bij deze editie is dat de vLS Korpsen tussen 14:00 uur en 16:00 uur gaan marcheren door Wezep. Op de route zal een tussenstop gemaakt worden bij Gasterij de Zeuven Heuvels. Tussen 14:10 uur en 14:30 uur zal hier muziek klinken van de vLS Korpsen bij deze 4e editie van de Kerstfair. Nieuwsgierig naar wat ze gaan spelen? Kom dan zeker even langs. Wanneer de vLS Korpsen verder door Wezep marcheren zal het Podiumorkest van Limburg Stirum het clubgebouw verwarmen met haar mooie klanken. Voor meer informatie omtrent deze 24-uurs actie kunt u kijken op een van onze social media kanalen Facebook, Twitter of Instagram. Wilt u van Limburg Stirum Korpsen een warm hart toedragen tijdens deze 24-uurs muziekmarathon? Ga dan naar www.vlskorpsen.nl en doneer online!

24 marathon 2019 poster