Het Podiumorkest van de vLS bestond in mei 10 jaar. Het Podiumorkest, waar gezelligheid en een ongedwongen sfeer voorop staan, geeft op 22 juni 2019 daarom een jubileumconcert in de tuin van landgoed IJsselvliedt. Het belooft een mooi concert en een feestelijke dag te worden. Komt u ons ook bezoeken in deze mooie omgeving. U bent tevens uitgenodigd voor een High Tea.

Feestje met jubileumconcert
Het Podiumorkest van de Van Limburg Stirum Korpsen (vLS) bestaat 10 jaar. Op 22 juni 2019 verzorgt het Podiumorkest dan ook een feestelijk jubileumconcert. Initiatiefnemer Ria Schuurman: “Inmiddels is het alweer 10 jaar geleden. Dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dat vieren we met een mooi optreden op het landgoed van IJsselvliedt. We maken er een gezellige dag van. Wij bieden onder andere een gezellige High-Tea aan, waarvoor mensen zich kunnen aanmelden. Verder hebben we nog wat andere leuke dingen in petto. Maar dat blijft nog even een verrassing...”

Unieke locatie landgoed IJsselvliedt
Ria over de locatie:” Voor het jubileumconcert is als unieke locatie gekozen voor landgoed IJsselvliedt van Stichting IJsselvliedt. De Stichting, de familie van Limburg Stirum en de vLS hebben een hechte band. Sinds 2013 is mr. R.H. graaf van Limburg Stirum ook aangetreden als beschermheer van de vLS. In de tuin van IJsselvliedt vindt het concert plaats. U kunt het landgoed vanaf 15:30 bezoeken. Om 16:00 start het jubileumconcert.”

Gezelligheid voorop
Het Podiumorkest van de vLS is opgericht op 14 mei 2009. Bij de oprichting destijds was het idee dat leden afkomstig zouden zijn vanuit het seniorenkorps, de vLS Band, en dat muzikanten die minder actief wilden spelen doorstroomden naar het Podiumorkest. De leden van het Podiumorkest komen overal vandaan, uit Wezep, maar ook uit omringende plaatsen. Het zijn vaak muzikanten die graag willen spelen in een ongedwongen en gezellige sfeer, waarbij ook gewerkt wordt aan verbetering van het muzikale niveau. Inmiddels bestaat de band uit 27 leden in de leeftijd tussen 20 en 86 jaar.

Feestelijk repertoire
Het Podiumorkest beschikt over een mooi en breed repertoire en is goed thuis in het spelen van koralen, ballads, marsen en moderne muziek. Speciaal voor het 10-jarig jubileum is een groot aantal nieuwe nummers ingestudeerd waaronder ‘What a feeling’ uit Flashdance en ‘ABBA Gold’, een medley van allerlei ABBA hits. Uiteraard ontbreekt het ook niet aan nieuwe koralen, ballads en marsen. Muzikaal is voor het jubileum een gevarieerd programma samengesteld: komt u ook kennismaken?

vls podiumorkest jul 2018

Meer informatie
- Aanmelden High Tea: 
Het Podiumorkest van de vLS
Landgoed IJsselvliedt

Jubileumconcert Podiumorkest vLS

  • Locatie : Tuin van landgoed IJsselvliedt
  • Adres : IJsselvliedtlaan 1, Wezep
  • Inloop : 15:30
  • Aanvang concert : 16:00
  • Entree : Gratis