Op donderavond 20 december geeft het Podiumorkest van de Van Limburg Stirum Korpsen een afsluitend Winterconcert waarmee het jaar 2018 op een stijlvolle manier wordt afgesloten. Het concert wordt gehouden in de Kruiskerk aan de Kerkweg in Wezep. De inloop is vanaf 19:30. Het concert start om 20:00, de entree is gratis.

Afsluiting van het seizoen
Het Podiumorkest van de Van Limburg Stirum Korpsen kijkt terug op een mooi seizoen. Vanaf de oprichting van het orkest in 2009 neemt het aantal leden nog steeds toe, waarbij leeftijd er niet toe doet. De sfeer wordt gekenmerkt als ongedwongen en gezellig. Aan het muzikale niveau (4e/5e divisie) wordt continu gewerkt onder leiding van dirigent Richard van Eden. Dit jaar nam het orkest deel aan het Van Dedem Festival en werd daar winnaar voor de tweede keer op rij. Ook werden dit jaar in samenwerking met Van Werven en Stichting Present Oldebroek een zestal concerten verzorgd in verschillende verzorgingshuizen in de regio. Ook dat is een ‘Oldebroek muzikaal voor mekaar'.

 vls podiumorkest jul 2018

Een kersttintje
Tijdens het concert op 20 december wordt een breed repertoire gespeeld van koralen, bekende muziek, nummers die lekker in het gehoor liggen en uiteraard enkele marsen. De nummers waarmee het Podiumorkest als eerste eindigde tijdens het Van Dedem Festival ontbreken uiteraard ook niet. Om het geheel compleet te maken worden ook enkele kerstnummers gespeeld.

U bent van harte uitgenodigd
Heeft u dus zin om dit winterconcert bij te wonen tijdens deze donkere dagen voor de kerst, dan bent u van harte uitgenodigd:

• Locatie : Kruiskerk Wezep, Kerkweg 6
• Inloop : 19:30
• Aanvang concert : 20:00
• Entree : Gratis