Muziek maken is een echte teamsport, zorgt voor gezelligheid en uitdaging en laat je de meest mooie plekken in Nederland en zelfs Europa zien. Daarom willen wij kinderen kennis laten maken met muziek maken en organiseren wij een Kidz doe-dag op 17 maart.

Vorig jaar
Na het succes van vorig jaar is het geen verassing dat we dit opnieuw organiseren. In ons clubgebouw hebben we toen samen met veertig kinderen samen muziek gemaakt en een leuke dag beleefd. Dit jaar is er ruimte voor nog meer kinderen om kennis te maken met muziek.

Programma
Het vernieuwde programma zal bestaan uit muzikale spelletjes, marslopen en samen muziek maken. Bij aankomst worden de ouders met kinderen uitgenodigd om rond te kijken in het clubgebouw en om een kop koffie of thee te drinken. Daarna zal de middag worden geopend met een openingsspel.

Er zullen groepen gemaakt worden zodat iedereen zo goed mogelijk mee kan doen. Vriendjes- en vriendinnetjes zullen in dezelfde groep worden opgedeeld. Aan het eind van de middag zullen de kinderen een show opvoeren voor de ouders om te laten zien wat ze hebben geleerd.

Aanmelden
De Kidz doe-dag zal plaatsvinden van 12:00 tot 15:00 in ons clubgebouw aan de Zeuven Heuvels in Wezep. Meedoen aan de Kidz dag is geheel kosteloos. Aanmelden kan via onze site: klik hier of door te mailen naar: . Tot een dag van tevoren is het mogelijk om aan te melden.