Kom je in het clubgebouw van de van Limburg Stirum band en je roept ‘WMC’, dan krijg je daar 50 vrolijke gezichten voor terug. Nog steeds toveren de prestaties van het WMC een lach op het gezicht bij de leden van de vLS. Want wat is er nou mooier in onze prachtige regio om het maximale uit je muzikale hobby te halen en daarnaast nog voldoende tijd voor andere dingen te hebben?

Doorgroeien na het WMC
De kers op de taart zijn absoluut geweldige scores op het WMC voor de mars én de show afgelopen zomer. Maar met nieuwe uitdagingen proberen we de komende tijd verder te groeien! Effectiviteit is het toverwoord en wij durven wel te zeggen dat we die balans steeds beter weten te vinden met de leden en technische staf. Eigenlijk net zoals de belastingdienst: Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker ☺.

Daarnaast zien we als muzikanten nog eens wat want we lopen de mooiste parades in binnen- en buitenland en mogen ook bij verschillende officiële plechtigheden aanwezig zijn als ambassadeur van de provincie Gelderland.

Nieuwe uitdagingen
Stilstaan bij je successen is leuk maar zorgen dat we kunnen blijven werken aan nieuwe successen is nog veel leuker. We hebben daarom veel ideeën voor komende 2 jaar en gaan nu al beginnen met een compleet nieuw mars-repertoire. De aftrap hiervan is op 24 oktober en dat doen we graag met en voor een groot publiek. En we waarschuwen alvast: een nieuwe mars instuderen vanaf de eerste noten klinkt nog niet zo perfect als het hoort te klinken, maar daarvoor hebben we ook elke dinsdagavond repetitie. Aan het eind van de open repetitie klinkt het vast een stuk beter en laten we nog wat werken horen die we op het WMC hebben gespeeld.

Kom een kijkje nemen!
Wil je komen meespelen, geen probleem, neem dan je instrument mee! Of kijk je liever vanaf de bar met een kopje koffie of ander drankje? Ook geen probleem! De deur staat open voor iedereen die eens een kijkje in de keuken wil nemen. Mocht je interesse hebben om lid te worden dan is dit een heel mooi moment om in te stromen. Het nieuwe muzikale repertoire is 1 ding, maar in de winter gaan we ook veel werken aan de basis marching die we gebruiken tijdens de mars en de show. En hoe ziet zo’n repetitie er dan uit? Hier wordt ook een kleine uitleg over gegeven dinsdagavond de 24e. De open repetitieavond start om 19:30 aan de Zeuven Heuvels 20 in Wezep.

vls open repetitie informatie