Aanstaande dinsdag 12 september zal Robbert Vos een clinic verzorgen bij de van Limburg Stirum Korpsen in Wezep. Robbert is een virtuoos op euphonium en speelt en geeft les aan diverse bands in Nederland. Ook is Robbert Vos enkele jaren euphoniumspeler bij de befaamde Marinierskapel der Koninklijke Marine onderdeel van de Nederlandse Koninklijke Marine. Daarbij is Robbert bekend vanwege zijn diverse optredens en solo’s in binnen- en buitenland alsmede zijn laatste CD ‘VOX’ met prachtige werken.

Dinsdag 12 september
Op 12 september vanaf 19:30 krijgen alle koperblazers van de van Limburg Stirum Korpsen een 2 uur durende clinic waarbij veel aandacht wordt besteed aan blaastechnieken en uiteraard neemt Robbert ook zijn euphonium mee.

Nieuwe uitdagingen
Na de geweldige resultaten op het recente Wereld Muziek Concours in Kerkrade wordt met deze clinic een start gemaakt aan het doel om het huidige muzikale niveau te waarborgen en verder uit te bouwen met daarbij een vernieuwing van het gehele marsrepertoire. Zo staan er mooie muzikale uitdagingen op de lessenaar dit winterseizoen en wordt er achter de schermen dan ook hard gewerkt om in 2018 het nieuwe repertoire aan het publiek te laten horen. Geïnteresseerde muzikanten welke graag lid willen worden zijn daarom ook van harte welkom om vanaf de start van de nieuwe uitdagingen de nieuwe muziek mee in te studeren en kunnen zich aanmelden via , ook voor meer informatie.