Met ingang van het nieuwe seizoen is William Vogel de nieuwe tambour-maître van de vLS Band.  Voor William Vogel is dit een nieuwe stap in zijn muzikale carrière bij de vLS. Al eerder was hij betrokken als tambour-maître bij de Jong vLS.  De komende tijd wordt druk gerepeteerd voor een goede prestatie tijdens het Wereld Muziek Concours.

Terug van weggeweest
William Vogel is vanaf seizoen 2017 de vaste tamboer-maître van de van Limburg Stirum Band uit Wezep. Van jongs af aan is William al actief bij de van Limburg Stirum Korpsen. Met het senioren en jeugdkorps heeft hij al vele successen behaald als muzikant maar ook als tambour-maître. Onder zijn leiding als maitre is de Jong-vLS in 2007 tijdens het Nederlands Kampioenschap in Barneveld gepromoveerd. Tijdens een kleine periode van afwezigheid is William actief geweest bij diverse korpsen en heeft zich verdiept in showinstructie en choreografie bij Corps Style Concepts.

Ervaring
Wij zijn zeer blij met de vertrouwde en vaste verschijning van William Vogel voor het korps. Een jonge maar ervaren tamboer-maître is niet iets waar elk korps over kan beschikken. Samen met een ervaren technische staf op mars en showgebied en de enthousiaste leden van het seniorenkorps wordt de komende maanden hard gewerkt om een mooie prestatie te leveren op het Wereld Muziek Concours te Kerkrade. Op 15 juli zal de van Limburg Stirum Band hieraan deelnemen tijdens zowel de mars als de showwedstrijden in de hoogste divisie.

Uitdaging
Ook voor William is het een leuke uitdaging om samen met de van Limburg Stirum Band een goede indruk achter te laten tijdens de diverse optredens die dit jaar plaatsvinden. William kijkt dan ook met veel enthousiasme vooruit op een mooie nieuwe stap in zijn muzikale carrière bij de van Limburg Stirum Korpsen.