De Rabobank Clubkas Campagne gaat weer van start! De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van de vereniging te spekken. En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van de bank bepalen welke verenigingen vanuit het fonds ondersteund worden. Dit doen zij door door het uitbrengen van hun stemmen. Met de actie geeft de Rabobank invulling aan zijn coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.

Wat levert het op?
Mensen die lid zijn van Rabobank Noord Veluwe kunnen hun stemmen uitbrengen. Zij stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Naar verwachting zijn de stemmen tussen de €5,- en €10,- waard. Dit is afhankelijk van het totaal aantal uitgebrachte stemmen en of de vereniging al een sponsorcontract heeft met de bank. Dus hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, des te meer geld de vereniging krijgt.

Hoe en wanneer kan er gestemd worden?
In de week van 1 maart 2017 ontvangen de leden van Rabobank Noord Veluwe een uitnodigingsbrief, waarin de Rabobank Clubkas Campagne en het stemmen nader worden uitgelegd. Tot en met 25 maart mogen de leden van de bank stemmen via een speciale website. Na 25 maart worden de stemmen geteld en vindt de verdeling van het beschikbaar gestelde bedrag plaats. De link om te stemmen wordt met ingang van 1 maart bekend gemaakt.

Stem mee of vraag anderen te stemmen!
Ben jij lid van onze vereniging, ben je lid van de Rabobank Noord-Veluwe en draag je muziek een warm hart toe? Laat je stem dan niet verloren gaan. Stem vanaf 1 tot en met 24 maart op de vLS. Ben je zelf geen lid van de Rabobank maar ken je wel mensen in jouw omgeving die dat wel zijn? Vraag hen dan te stemmen. Het is een kleine moeite en kan ons een leuke bijdrage opleveren.


Draag muziek een warm hart toe? 
Stem dan op de vLS!