Op 9 en 10 december 2016 maken de van Limburg Stirum Korpsen 24 uur achtereen muziek. Het startsignaal voor de marathon is op vrijdag 9 december om 19:00. Dit signaal wordt gegeven door een hele speciale gast. Het eindsignaal van de marathon klinkt op zaterdag 10 december om 19:00 uur.

Een uitdaging: 24 uur muziek
Zo’n marathon is een hele uitdaging voor alle leden van de Jong vLS, de vLS Band en de leden van het Podiumorkest. Want 24 uur muziek maken met elkaar doe je niet zomaar. Gedurende deze 24 uur wisselen de verschillende onderdelen van de van Limburg Stirum Korpsen elkaar dan ook af. Maar er is wel 24 uur muziek te luisteren.

Startdatum
Aanvang
Einddatum
Eindtijd
Locatie

09-12-2016
19:00
10-12-2016
19:00
Zeuven Heuvels 20, Wezep

 

Doelstelling
De 24-uurs marathon kent een 3-tal doelstellingen. Ten eerste willen we als vereniging laten zien dat muziek maken erg leuk is, van jong tot oud. Ten tweede willen we iedereen in de regio de mogelijkheid bieden om eens een kijkje te komen nemen in ons clubgebouw. Ten derde kent de marathon ook een financiële doelstelling. Ieder lid van de vereniging zoekt dan ook sponsoren om zich persoonlijk te laten sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen. Dat kan per minuut dat iemand meespeelt, per uur of voor deelname aan het gehele evenement. Het geld van deze actie wordt besteed worden aan onder andere nieuwe instrumenten, onderhoud van instrumenten en uniformen en lesmateriaal.

Noteer 9 en 10 december in uw agenda
Gedurende de 24-uurs marathon staan de deuren van het clubgebouw open voor alle bezoekers. Naast 24 uur muziek maken vinden er ook allerlei andere leuke activiteiten voor jong en oud plaats. De komende weken komt meer informatie beschikbaar. Houd ons in de gaten en ervaar dit gave evenement samen met de van Limburg Stirum Korpsen!