Dan is het rustig met optredens en dan heb je ineens een week vol met met allerlei optredens. Na het bloemencorso in Vollenhove was het afgelopen week tijd voor diverse serenades. Voor de volledigheid zetten we ze even op een rijtje.

Serenade 50-jarig huwelijk Familie Beenen
Op 26 augustus had een gedeelte van de jeugd zich verzameld om in Heerde te spelen voor het 50-jarige bruidspaar Beenen, de opa en oma van onze leden Kira (dwarsfluit) en Marlon Tiemens (saxofoon). Het bruidspaar was aangenaam verrast door de jeugd en er werd dan ook flink genoten.

Serenade bij shirtsponsor Kinket-brandpreventie
Aan het einde van de dag op 26 augustus verzamelde de jeugd zich nogmaals in Hattem waar een serenade werd gebracht aan Eduard Veldkamp van Kinket-Brandpreventie. Kinket sponsort met ingang van het naseizoen nieuwe T-shirts voor de jong vLS.

Serenade 25 jarig huwelijk Bertus en Rianne Boer
Op dinsdag 30 augustus was het de beurt aan zowel de junioren als de senioren om voor Bertus en Rianne Boer een serenade te spelen. Zij zijn de ouders van onze leden Jeanine (saxofoon) en Alwin Boer (trombone). Bertus helpt ook als vrijwilliger bij de senioren bij het transport van de instrumenten. 

Serenade bij 70-jarige mevrouw van Olst
Op donderdag 1 september werd mevrouw van Olst 70 jaar! De familie Van Olst is al jaren een trouwe sponsor van de vLS. Naast sponsoring door het transportbedrijf is Klaas van Olst ook altijd bereid om binnen de regio zijn oldtimer ter beschikking te stellen voor het vervoer van de instrumenten. Een groot deel van de leden kwam dan ook hier spelen voor de jarige! 

Serenade bij trouwdag van Robbert en Elma
Op vrijdag 2 september was de dag dat onze leden Robbert Martens (sousafoon) en Elma van Ommen (saxofoon) in het huwelijksbootje stapten. Als trouwlocatie hadden zij gekozen voor Coelenhage te Wezep. Er werden enkele nummers gespeeld, waarna diverse leden nog even in de late uurtjes hebben doorgefeest. 

Bekijk de compilatie van de optredens