Aanstaande zaterdag 26 september zal opnieuw een belangrijke dag worden in de historie van de Jong vLS. Dan zullen zij namelijk opnieuw optreden tijdens de Nationale Taptoe Jeugd Show Manifestatie in Ahoy. Ook in 2013 deed de Jong vLS al eens mee aan deze belangrijke taptoe met de show “Little Shop Of Horrors”.

Optreden Ahoy
Tijdens de Nationale Taptoe treedt in het voorprogramma een aantal jeugdkorpsen op vóór aanvang van de voorstelling, in het kader van de Nationale Taptoe Jeugd Show Manifestatie. Dit is een initiatief van de Stichting Nationale Taptoe met als doel jeugdkorpsen meer bij de Nationale Taptoe te betrekken.

Beoordeling
De korpsen worden beoordeeld door een professionele jury. Op de zondagmiddag, voorafgaand aan de finale van de laatste voorstelling van de Nationale Taptoe, maken alle tambour-maîtres van de deelnemende orkesten hun opwachting op de square. Daar wordt de uitslag bekend gemaakt en krijgen alle deelnemers een aandenken uitgereikt. Ook dit jaar is de top van de Nederlandse jeugdshowkorpsen weer aanwezig en zal het voor de jeugd uit Wezep een enorme uitdaging worden om mee te kunnen dingen naar de prijzen. In 2013 werd er een mooie 5e plek behaald met het toenmalige korps.

Studieweekend
Een groot aantal van de jongeren die toen deelnamen heeft dit optreden mee gemaakt en is er op gebrand om met de nieuwe show “Step Into The Music” opnieuw een goed resultaat neer te zetten. Tijdens een speciaal studieweekend afgelopen week in Diever werden er daarom vele uren gerepeteerd. Gelukkig was er ook ruim de tijd voor ontspanning en spelplezier.

Meer informatie?
Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe show, kijk dan eens op www.vlskorpsen.nl of mail naar . Ook ben je van harte welkom tijdens een van de repetities op maandagavond van 19.15 tot 20.30 in het clubgebouw aan de Zeuven Heuvels 20 in Wezep.