Na een rustige periode zijn de van Limburg Stirum Korpsen weer volop begonnen, het eerste optreden van dit seizoen is een feit en de volgende optredens staan alweer op de agenda.

Start naseizoen
Afgelopen zaterdag was voor de Jong van Limburg Stirum band de start van het nieuwe seizoen. Samen met de senioren togen ze naar Rolde voor een straatparade en een presentatie van de shows “Alles is liefde” en “Step Into The Music”. De junioren waren speciaal hiervoor uitgenodigd naar aanleiding van het geweldige optreden in Assen tijdens het “Open Dutch Showcorps Championship”, waarbij ze winnaar werden in de jeugdklasse.

Natte taptoe
Helaas bleek de regen de grote spelbreker voor deze avond te zijn. Nadat tijdens de straatparade de regen al met bakken uit de hemel viel was het voor de kletsnatte muzikanten vrijwel onmogelijk om een goede show af te geven. Het veld waarop het optreden plaats zou vinden, was veranderd in een modderpoel, waardoor alle korpsen genoodzaakt waren om hun optreden staande op de plaats uit te voeren. Voor zowel junioren als senioren was dit natuurlijk erg jammer, nadat er toch weer heel wat uurtjes aan voorbereiding aan vooraf waren gegaan.

Kom een keer langs!
De junioren hebben echter al een nieuwe uitdaging in het verschiet want op zaterdag 26 september zullen zij deelnemen aan de Nationale Taptoe in Ahoy in Rotterdam. Iets waar de jongeren met enthousiasme naar uitkijken. Ook enthousiast geworden en zin om eens een keer te komen kijken? Elke maandagavond om 19.15 is er repetitie in het clubgebouw aan de Zeuven Heuvels 20. Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar