Na een welverdiende zomervakantie gaan de diverse onderdelen van de van Limburg Stirum Korpsen weer volop aan de slag om representatief voor de dag te komen.

Dit najaar
Zowel de jeugd alsmede de senioren zijn nog op taptoes in diverse plaatsen te zien dit najaar, maar ook de agenda voor pietenband de Paardenvoetjes wordt binnenkort bekend gemaakt. Het wordt een geweldig en gevarieerd najaar vol met hoogtepunten! Check de agenda voor het meest actuele overzicht.

Junioren
Hoogtepunt voor de junioren dit naseizoen wordt wederom deelname aan de jeugd showmanifestatie tijdens de Nationale Taptoe. In een prachtige ambiance een showwedstrijd om op het niveau van een Nederlands Kampioen show te blijven. Ook deze wedstrijd is voor punten met een groot deelnemersveld dus de jeugdleden zullen er alles aan doen om weer met hoge punten huiswaarts richting Wezep te komen.

Senioren
Voor de senioren staan er ook 2 belangrijke hoogtepunten op de agenda. Ten eerste, het instuderen van de muziek van het prachtige nieuwe showproduct BluEmotion en ten tweede, deelname aan het marsconcours in Franeker op 10 oktober 2015. Met de mars ‘Ravenswood’ alsmede een stilstaand werk ‘a Way of Life’, respectievelijk gearrangeerd en gecomponeerd door R. Bohmer, gaan de senioren ook voor het hoogst haalbare dit naseizoen in Franeker. Twee geweldige muziekstukken wat vanaf het eerste moment op de lessenaar op het lijf geschreven lijkt te zijn voor het korps.

Wij zoeken jou!
Kortom genoeg uitdagingen en hoogtepunten waar met heel veel energie en plezier aan gewerkt gaat worden in Wezep. Houdt de website www.vlskorpsen.nl of facebook in de gaten voor de laatste ontwikkelingen! Ben je ook toe aan een leuke muzikale uitdaging? Kijk dan ook op onze site of mail naar . Wedden dat je met dezelfde energie ook geweldige muziek en show kunt maken? Laat van je horen en dan nodigen we je graag uit voor onze Way of Life!