De Rabobank Clubkas actie gaat weer van start! Clubkas Fonds is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van de vereniging te spekken. En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van de bank bepalen welke verenigingen vanuit het fonds ondersteund worden. Dit doen zij door door het uitbrengen van hun stemmen. Met de actie geeft de Rabobank invulling aan zijn coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.

Wie mogen er stemmen?
Klanten die lid zijn van Rabobank Noord Veluwe kunnen hun stem(men) uitbrengen. De leden van Rabobank Noord Veluwe krijgen twee stemmen om te verdelen. Zij stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Elke stem is naar verwachting tussen de € 5 en € 10 waard, afhankelijk van het aantal stemmen en of de vereniging een sponsorcontract heeft. De Clubkas Campagne komt één keer in het voorjaar van het kalenderjaar tot uitkering. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging.

Lid worden?
Klanten van Rabobank Noord Veluwe dienen vóór 1 februari lid te zijn om te mogen stemmen. Het lidmaatschap is kosteloos en zonder verplichtingen. Je kan het lidmaatschap gratis aanvragen. We hebben het makkelijk voor je gemaakt. Klik hier om je te registreren.

Wanneer moet je stemmen?
Als je lid bent van de Rabobank kun je van 9 t/m 15 maart stemmen op onze vereniging.

Wat kun jij als clublid doen om jouw vereniging te steunen?
Als clublid kun je in je eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Noord Veluwe en zo ja, vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen. 

“Help jij ons een handje mee de clubkas te spekken? Word lid van de Rabobank en
stem op de vLS”