De van Limburg Stirum Band (vLS) uit Wezep doet dit jaar weer mee aan het Wereld Muziek Concours (WMC). Dit concours wordt één keer in de vier jaar gehouden en is het hoogst haalbare voor een muziekkorps. In de aanloop naar dit WMC sponsort Trouwringen Zwolle het slagwerk van de vLS. 

Uit eigen ervaring
In aanloop naar het WMC moet er heel veel gerepeteerd worden. Oud slagwerker van de vLS en inmiddels eigenaar van trouwringen-zwolle.nl, vindt het heel belangrijk dat de slagwerkers voldoende les krijgen. “Ik weet nog uit mijn tijd dat je met veel les met sprongen vooruit gaat”, aldus Martijn Smit. Het was voor hem meteen duidelijk dat hij het slagwerk hier een handje bij wou helpen door ze extra lessen aan te bieden. Met een gulle gift van trouwringen-zwolle.nl kunnen de slagwerkers onder leiding van top slagwerkinstructeur, Peter Vulperhorst, nu optimaal repeteren om straks tijdens het WMC een puike prestatie neer te zetten.

Op zoek 
Uiteraard is het ook een mooie gelegenheid om aandacht te vragen voor de mooiste trouwringen. Kijk ook eens op www.trouwringen-zwolle.nl of maak een afspraak om in een ontspannen sfeer je trouwringen uit te zoeken. Wij danken trouwringen-zwolle.nl enorm voor deze geweldige sponsoring!