Met ingang van 1 juli 2013 is Van Gelder Groep hoofdsponsor van de van Limburg Stirum Korpsen uit Wezep. Een aantal overeenkomsten tussen het bedrijf en de vereniging was aanleiding om tot een sponsorcontract over te gaan. De sponsorovereenkomst is in eerste instantie aangegaan voor een periode van een jaar.

Overeenkomsten 
Van Gelder Groep en de van Limburg Stirum Korpsen hebben veel overeenkomsten: een goed opleidingsbeleid, een grote inzet van eenieder voor de best mogelijk resultaten, vernieuwend, streven naar een constante hoge kwaliteit en een bindend element vormen in de regio en daar buiten. Dit is voor de directie van de Van Gelder Groep reden geweest om een sponsorcontract af te sluiten. In eerste instantie is het contract afgesloten voor de duur van één jaar.

Succes tijdens het WMC
Tijdens het internationaal befaamde Wereld Muziek Concours Kerkrade 2013 treden de senioren van de van Limburg Stirum Korpsen 27 op in de afdeling World Division met de uitvoering van hun nieuwe show genaamd "Wicked”. De van Gelder Groep wensen de senioren van de van Limburg Stirum Korpsen (voorheen vlsband) veel succes bij de optredens. Van Gelder spreekt de hoop uit dat door middel van deze ondersteuning de van Limburg Stirum Band tot nog grotere hoogte kan stijgen.

Bijzonder
De bijzondere en hoge kwaliteit van de van Limburg Stirum Band mag blijken uit het feit dat zij in februari 2012 namens de provincie Gelderland mochten optreden bij het huwelijksfeest van Prins Willem Alexander en Maxima Zorreguieta en op 13 april 2013 nog bij de heropening van het Rijksmuseum te Amsterdam. Daarnaast hebben zij op uitnodiging verschillende malen tijdens Streetparades en Taptoes in binnen- en buitenland mogen optreden.