Sponsoren van diensten

Kinket-Brandpreventie | Voor een brandveilig complex

Kinket-Brandpreventie is sinds 1975 gespecialiseerd in afdichtingstechnieken en bouwkundige brandpreventie. Zo kunt u bij Kinket-Brandpreventie terecht voor advies, montage of onderhoud van brandwerende constructies en systemen. Denk daarbij aan brandwerende doorvoeringen, brandwerende bekleding en coating staalconstructies, brandwerende rolschermen, brandwerende uitvoegen, brandwerend impregneren, kleine blusmiddelen, noodverlichting en inventarisatie Bouwkundige Brandveiligheid door middel van het KINKET QR code systeem.

Door deskundig- en opgeleid personeel en het werken met alleen gecertificeerde producten bent u verzekerd dat Kinket uw partner is op het gebied van brandpreventie. Kinket-Brandpreventie is zeer betrokken bij muziek en bij de jeugd en sponsorde in 2016 de jeugd met nieuwe T-shirts. 

Ga naar Kinket-Brandpreventie »

Agovit Training en Coaching | Tot ongekende hoogtes komen

Agovit Training en Coaching heeft als missie om mensen te helpen te vinden waar ze echt goed in zijn, zodat ze evenwicht vinden in hun leven. Dit allemaal onder het motto: "Doe dat wat je leuk vindt en je hoeft nooit meer te werken! Leef vanuit je kernwaarden". Agovit biedt daarvoor zowel trainingen als coach trajecten aan. 

Agovit Training en Coaching is net als andere sponsoren al enige tijd betrokken bij de vLS Korpsen. Zo sponsort Agovit alle activiteiten en kosten die gemaakt worden bij de doorontwikkeling van de website. In 2016 werd de vloer in het clubgebouw gesponsord bij het bargedeelte. 

Ga naar Agovit Training en Coaching »

UTS Hersevoort | Meer dan verhuizen!

UTS Hersevoort is een zelfstandig verhuisbedrijf met 2 vestigingen te weten Zwolle en Enschede en is deelnemer in het UTS samenwerkingsverband. UTS Hersevoort is meer dan alleen maar een verhuizer. Naast (project)verhuizingen doet Hersevoort aan facility Management, ICT-services, opslag & logistiek en archiefservices. Dit doen zij zowel nationaal als internationaal. U kunt dus voor een breed pallet aan diensten terecht bij UTS.

UTS Hersevoort is ook betrokken als vervoerder bij de senioren van de vLS, de vLS Band. Bij optredens buiten Wezep, zowel regionaal als internationaal, verzorgt UTS Hersevoort het vervoer van het instrumentarium. Naast de leden en de instrumenten die per bus worden vervoerd heeft de vLS ook een podium met het PIT instrumentarium zoals drumstel, pauken, gong, etc. Dit kan niet allemaal per bus vervoerd worden. UTS Hersevoort is reeds jaren de partner voor de vLS. Het instrumentarium is dan ook bij UTS in zeer goede handen. Wij zijn dan ook zeer vereerd bij het hebben van UTS Hersevoort als trouwe sponsor! 

Ga naar de site van UTS Hersevoort »

Klaas van Olst | Lokaal transport in stijl

Het familie transportbedrijf van Olst is een bekend transportbedrijf, zowel lokaal als internationaal. Klaas van Olst legde de basis voor deze solide en groeiende transport onderneming. In 1998 werd het bedrijf overgenomen door André van Olst, daarmee maakte de derde generatie zijn intrede binnen het bedrijf. Een familie die zich verbonden voelt met rijdend materieel.

Deze betrokkenheid met rijdend materieel komt mede tot uiting in de oldtimers waarmee de eerdere generaties het bedrijf hebben opgebouwd. De oldtimers doen regelmatig dienst bij het 'op de platte kar' rondrijden van winnaarsteams door heel de gemeente Oldebroek. De oldtimers worden ook gebruikt voor het lokale vervoer van het podium instrumentarium dat bijvoorbeeld benodigd is voor repetities op de Prinses Margriet Kazerne of op het WHC terrein. Wij zijn dan ook zeer vereerd om gebruik te mogen maken van dit transport in stijl van Van Olst. 

Ga naar de site van Van Olst »