Algemene sponsoren

Artes5 | Calculatiebureau

Artes5 Calculatiebureau bestaat sinds 1 januari 2001 en is gevestigd aan de Ploeg 12 in Wezep. Eigenaar Jan Schuurman begon zijn carrière in 1974. Volgens Jan is het calculeren een vak dat je in de praktijk moet leren. Jan denkt zelf dat je geen calculator kunt worden; je moet zo zijn geboren. Het is namelijk zeer intensief en vraagt een hoge mate van nauwkeurigheid.

Artes5 is een compleet calculatiebureau! U kunt er terecht voor allerlei vormen van begrotingen: begrotingen van elementen, aannemersbegrotingen, directiebegrotingen, investeringsbegrotingen, voorlopig en definitief ontwerp begroting. Kortom: U kunt er terecht voor al uw bouwvragen. 

Ga naar de site van Artes5 »

Notariaat Kremer | Speciaal voor ú

Notariaat Kremer is er voor ú. Met korte lijnen, korte wachttijden en een lage drempel. Vanuit de vestigingen in Oldebroek en Wezep verzorgt het notariaat notariële diensten voor cliënten uit de wijde omgeving. Gewoon omdat u de zaken goed geregeld wilt hebben: op de korte én op de lange termijn. Zij nemen tijd voor u en staan u op professionele wijze bij. Heeft u een notaris nodig voor een testament, estate planning, onroerend goed of een nieuw op te richten stichting of bedrijf? Neem dan contact op. Want naast deskundigheid biedt Kremer u maximale duidelijkheid, zowel in advies als in hun tarieven. 
 
Notariaat Kremer heeft als specialismen estate planning, mediation en agrarisch recht. Voor een eerste oriënterend en vrijblijvend gesprek (circa een half uur) worden geen kosten in rekening gebracht.
 

Ga naar de Kremer Notariaat site »

Rabobank | Een aandeel in muziek

De Rabobank is een bank van hoge kwaliteit en professionaliteit. Het is dé bank met een lokaal gezicht, die iedereen in de regio wel kent. Een bank voor particulieren en bedrijven, die helpt om ambities, wensen en dromen waar te maken. Bij de Rabobank kunt u terecht voor hypotheken, sparen en lenen. Op de website van de Rabobank is ook alles te vinden over acties, sponsoring en lidmaatschap.

Voor de vLS Korpsen is de Rabobank echt de bank met het lokale gezicht. De Rabobank heeft al enige tijd een aandeel in onze muziek omdat zij met name culturele en maatschappelijke projecten in het regionale werkgebied een warm hart toedragen. Als tegenprestatie treden wij dan ook op voor de Rabobank. Recent deden we dat nog bij de ontvangt van de bezoekers bij de uitreiking van de Clubkas actie. 

Ga naar Rabobank Noord-Veluwe »

Snacksalon | Alleen voor het allerbeste

De prachtige Snacksalon aan de zuiderzeestraatweg in Wezep ligt op een goed bereikbare locatie. Bij de Snacksalon kan iedereen terecht voor het allerbeste: zo is het mogelijk om telefonisch te bestellen en af te halen, maar kan de snackliefhebber ook genieten van betaalbare en kwalitatief zeer hoogstaande kleine menu's in de eigen gezellig ingerichte Eetsalon. En voor de liefhebbers is er ook een ruime keuze in een groot assortiment ijs. Kortom: alle ingrediënten zijn beschikbaar om je bij de Snacksalon heerlijk op je gemak te voelen. En parkeren is geen enkel probleem....

Ga naar de Snacksalon site »

VandenTempel | Zekerheid in Spanning

Vandentempel houdt zich al meer dan 40 jaar op alle manieren bezig met meet- en testtechniek voor de energiesector. De specialisten van Vandentempel doen zelf graag metingen in uw praktijk, en kunnen vanuit eigen ervaring gedegen advies geven. Service schrijven zij met een hoofdletter, omdat zij hun klanten graag zien terugkomen.
 
VandenTempel is groot in Kabelfoutopsporing, Isolatietesters van 500 tot 2.000.000 V, Apparatuur voor veiligheid, Power Quality, Transformator test- en meetapparatuur, Schakelaar test- en meetapparatuur, Relaistestsystemen. Naast deze producten levert men een uitgebreide hoeveelheid trainingen en opleidingen, kalibratiediensten, Aftersales, Verhuur en Advies. 
 

Ga naar de site van VandenTempel »

Van Werven | Dienstverlener in infra en recycling

Wie kent deze geweldige partij eigenlijk niet in de regio? Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Van Werven is al 70 jaar bezig met het zoeken naar toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen, en onderneemt oprecht en authentiek. De oorsprong van Van Werven ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie is Van Werven inmiddels vanuit twaalf vestigingen actief in binnen- en buitenland.

Van Werven en vLS zijn een uniek muziekproject aangegaan in de regio: "Als het goed gaat met Van Werven, dan geven wij daarvoor graag iets terug. In de afgelopen jaren is er veel bezuinigd in de zorg, dus willen wij daarvoor iets terug doen. Met de vLS zijn wij daarom een samenwerking aangegaan en bieden wij muziek aan in diverse zorgcentra. Ook dat is Oldebroek voor mekaar!”. 

Ga de site van Van Werven »