Algemene sponsor

Als algemene sponsor komt u de vLS tegemoet met een financiële ondersteuning. De hoogte van dat bedrag en welk onderdeel (Jong vLS Band, de vLS band of het Podiumorkest) u sponsort bepaalt u zelf. Afhankelijk van wat en hoeveel u sponsort hebben wij diverse mogelijkheden om uw bedrijf te promoten.

Onze algemene sponsoren »

Sponsor van diensten

U kunt ons ook sponsoren door diensten die dicht bij uw eigen bedrijfsactiviteiten liggen. Diensten zoals het vervoer naar evenementen, film, fotografie, verzekeringen of onderhoudswerkzaamheden van ons clubgebouw zijn daar voorbeelden van. Het grote voordeel is dat u automatisch nauwer betrokken bent bij de vereniging.

Sponsoren van diensten »

Club van 100

U kunt ons steunen door mee te doen aan de club van 100. U sponsort ons jaarlijks met een bedrag van slechts 100 euro. De ontvangen sponsorgelden worden voor algemene doeleinden ingezet. Als deelnemer van de club van 100 krijgt u een naamsvermelding op onze website met een directe link naar uw website.

Bekijk onze Club van 100 »

Meedoen aan Sponsorkliks

Sponsoren van de vLS kan ook geheel gratis. Bestelt u bijvoorbeeld veel online via allerlei webshops? Dan kunt u de vLS ook steunen. Ga dan naar de vLS Sponsorkliks pagina, klik op de betreffende webwinkel waar u wilt bestellen en doe uw bestelling. De vLS ontvangt dan een commissie of sponsorbijdrage over het bestelde bedrag. 

Klik voor de vLS Sponsorkliks pagina »