Alles is Liefde


Terwijl wij een nieuwe show in de maak hebben, heeft de vLS een tweede show ingestudeerd. Met als titel "Alles is Liefde" zal de vLS met liefdesmuziek het publiek gaan verleiden. Een show met veel bekende liefdesmuziek. Wij ontmoeten u dit jaar graag om met u onze liefde te delen.

Compleet wat anders
Met de introductie van "Alles is Liefde" brengt de vLS Band totaal iets anders op het veld dan met "Wicked". Het publiek zal elk nummer stuk voor stuk herkennen. Mee klappen en zingen mogen ze van ons, graag zelfs. Met hoogstaande muziek en figuren is het niet zomaar een tweede show geworden. Totaal verschillend van "Wicked ", maar uiteraard met een vLS sausje! Met deze tweede show zijn we in staat om een avondvullend programma neer te zetten. Meer dan het overwegen waard.

Een show voor iedereen
Toen er besloten werd een tweede show in te studeren was het al snel duidelijk dat deze heel toegankelijk moest zijn. Het moest een aansprekend thema zijn: liefde dus! Want wat is er fijner dan liefde....niets. Het geeft je een gevoel dat je alles aan kunt, je leeft in een andere wereld en kijkt naar die ander uit. Dit gevoel kregen wij ook bij het kiezen van de tweede show. 

Veel bekende love-nummers
Het moest een show worden waar je blij en gelukkig van wordt. Het moet je een zoetsappig gevoel en een glimlach op je gezicht geven. Weg zwijmelen op de bekende muziek van ”Concierto de Aranjuez”, gecomponeerd door Joaquín Rodrigo en elkaars hand vastpakken bij ”Love me Tender” van Elvis Presley. Met het nummer, “Alles is Liefde” van Bløf en “Paradise by the Dashboard Light” van Meatloaf gooien we er toch nog even wat tempo in. En ook het bekende en leuke love-nummer “Can’t Take My Eyes Off Of You” van the Jersey Boys mag natuurlijk niet ontbreken.

Dirigent Peter Smits is erg enthousiast over deze nieuwe show:

“Het is een show vol liefde en bevat veel verrassingen. De moderne muziek zal menigeen ongetwijfeld een warm gevoel geven.”


Begeleiding

Begin 2014 startte de vLS band vol enthousiasme met het instuderen van de love-songs en de showfiguren. De muziek werd onder leiding van dirigent Peter Smits op dinsdagavond ingestudeerd. Showinstructeur Eduard Veldkamp is verantwoordelijk geweest voor het schrijven van alle figuren in de show en het instuderen met de leden. Naast Eduard zijn Joanie van der Velde, Wopke van der Velde en Erwin de Jong als instructeurs nauw betrokken geweest bij het instuderen. 

Bekijk hier 'Alles is Liefde' tijdens de taptoe Dieren